Persoonlijke trouwringen

Passende liefde

Volledig naar uw wens op ambachtelijke wijze
vervaardigd in eigen atelier.

To Wow

To Wow

Connected

Connected

"Retro"

"Initials"

"Odd Couple"

"All tangled up"

"Chrysler"

"Ups and downs"

"Nuts" witgouden trouwringen met 5x 0.05 ct. TW VVS diamant

Vorige pagina
pagina 2 van- 2

Hij is hij en jij bent jij. Verschillend met overeenkomsten en samen gaan jullie trouwen. Van alles wordt geregeld, samen taart proeven, locatie bepalen. Jij kiest de mooiste trouwjurk. Hij regelt zijn kostuum. En dan de trouwringen, samen. Hij wil een strakke trouwring, jij liever wat vrouwelijker. Met diamant of zonder, hij zéker een trouwring zónder diamant!

Juwelier in, juwelier uit, maar net niet die juiste trouwringen die jullie zoeken. Wat nu? Je stapt bij een goudsmid binnen! Jij vertelt wat jij zoekt in je trouwring, hij vertelt zijn wensen. Er worden voorbeelden van trouwringen geprobeerd. Welk materiaal gaan we voor? Witgoud, geelgoud, roodgoud of voor een combi? Hebben we de juiste breedte voor de trouwring? Kan echt alles gemaakt worden? Hoeveel diamanten gaan erin? “Geen diamant voor mij”, zegt hij nog even voor de zekerheid.

Samen met de goud- of edelsmid worden alle wensen besproken. Vervolgens enkele dagen van spanning. De goudsmid is bezig een ontwerp van jullie ringen te maken. Heeft hij ons wel begrepen? Zal het wel mooi worden? De afspraak is gemaakt, je kunt gaan kijken.

Dan volgt het wow-moment. Daar staan ze, jullie trouwringen, wel alleen nog op een plaatje. Maar wat zien ze er geweldig uit! Helemaal zoals jij wil, en hij natuurlijk. Nu komt het vervelendste deel: het wachten tot de trouwringen klaar zijn.

Maar als ze dan eenmaal klaar zijn en je voor het eerst jóuw trouwring mag omdoen, wat schittert de diamant, wat schitter jij. En wat is hij blij zoals jij schittert, zijn diamant! Hij probeert zijn trouwring en kijkt tevreden naar zijn stoere ring. Jullie kijken elkaar aan en zeggen alvast stiekem: “Ja, ik wil!”