Hedendaags design

voor elke gelegenheid

In eigen atelier worden unieke en exclusieve sieraden vervaardigd. Vrij werk, in opdracht, van modern tot klassiek, elke stijl wordt vorm gegeven in platina, goud, zilver of palladium met gebruik van de beste edelstenen en parels.

Onze collectie, uw stijl

De collectie van Jochen Thiele bevat eigentijdse handgemaakte ringen, colliers, oorsieraden en armbanden vervaardigd uit 18 en 14 karaats goud in combinatie met schitterende diamanten, edelstenen en parels. Direct uit collectie of speciaal voor u vervaardigd...

Collectie

Passende liefde: Persoonlijke trouwringen

Bent u op zoek naar uw persoonlijke unieke trouwringen? Alle trouwringen worden van hoogwaardige materialen in ons eigen atelier vervaardigd naar uw ontwerp.

Trouwen

Ambacht ontmoet technologie: 3D printing

3D printen is ook voor het vervaardigen van sieraden niet meer weg te denken. De vrijheid tijdens ontwerpen wordt hierdoor enorm vergroot. En door gebruik te maken van deze nieuwe technieken samen met het oude ambacht, kunnen er in het atelier van Jochen de mooiste persoonlijke sieraden vervaardigd worden.

technieken
Foto

Goudsmid in
hart en nieren

Jochen Thiele is al van jongs af aan bezig met goudsmeden. De eerste kneepjes in het vak leerde hij in het atelier van zijn vader Frits Thiele. Na het afronden van het voortgezet onderwijs was het ook niet meer dan logisch dat hij naar de Vakschool te Schoonhoven ging. Deze opleiding heeft hij in 1998 met goed gevolg afgerond.

Blog:

Koningsdag 2024 gesloten

Op Koningsdag 27 april is het atelier gesloten. Geniet van de oranje tompouce, de vrijmarkt, de oranje vlaggetjes of zoals mij van de mooie, oranje Mandarin Granaat op de afbeelding.
Twitter: