Hedendaags design

voor elke gelegenheid

In eigen atelier worden unieke en exclusieve sieraden vervaardigd. Vrij werk, in opdracht, van modern tot klassiek, elke stijl wordt vorm gegeven in platina, goud, zilver of palladium met gebruik van de beste edelstenen en parels.

Onze collectie, uw stijl

De collectie van Jochen Thiele bevat eigentijdse handgemaakte ringen, colliers, oorsieraden en armbanden vervaardigd uit 18 en 14 karaats goud in combinatie met schitterende diamanten, edelstenen en parels. Direct uit collectie of speciaal voor u vervaardigd...

Collectie

Passende liefde: Persoonlijke trouwringen

Bent u op zoek naar uw persoonlijke unieke trouwringen? Alle trouwringen worden van hoogwaardige materialen in ons eigen atelier vervaardigd naar uw ontwerp. 

 

Trouwen

Ambacht ontmoet technologie: 3D printing

Gecombineerd met de laatste nieuwe technieken wordt het ambacht meegnomen in de 21e eeuw. Door deze technologie kunt u sieraden laten vervaardigen die voorheen niet mogelijk waren.

technieken
Foto

Goudsmid in
hart en nieren

Jochen Thiele is al van jongs af aan bezig met goudsmeden. De eerste kneepjes in het vak leerde hij in het atelier van zijn vader Frits Thiele. Na het afronden van het voortgezet onderwijs was het ook niet meer dan logisch dat hij naar de Vakschool te Schoonhoven ging. Deze opleiding heeft hij in 1998 met goed gevolg afgerond.

Internationale zoektocht

Beste klanten, In de periode van 21 februari t/m 4 maart ga ik op zoek naar schitterende edelstenen, glanzende parels en nieuwe ideeën voor u. Hiervoor ga ik langs enkele internationale steden. Het atelier is gedurende deze periode gesloten. Op dinsdag 5 maart ben ik weer aanwezig. Tot dan.
Facebook:

Herenring

De partner-trouwring verwerkt in een nieuwe herenring, overduidelijk eeuwig in het hart en dichtbij, maar verborgen voor de buitenwereld.

Facebook:

Modern meets Classic

één van mijn ontwerpen gecombineerd met een onderdeel uit een klassieke ring heeft tot een verrassend eindresultaat geleid. In opdracht uitgevoerd

Facebook:

3-in-1

Waarom genoegen nemen met slechts één ring als je met extra materiaal een 3-in-1 kunt laten maken?