Handgemaakte Sieraden

Emotie in stijl gevangen
in het mooiste juweel

Collectie Sieraden

Ieder sieraad dat u op de site kunt zien, is in eigen atelier ontworpen en vervaardigd door edelsmid Jochen Thiele. De collectie van Jochen Thiele bevat eigentijdse handgemaakte ringen, colliers, oorsieraden en armbanden vervaardigd uit 18 en 14 karaats goud in combinatie met schitterende diamanten, edelstenen en parels.Met een van Jochen’s sieraden heeft u een exclusief, handgemaakt juweel in handen.

Unieke sieraden in opdracht

Naast de eigen collectie kunt u natuurlijk uw eigen sieraad vorm laten geven. Tijdens een afspraak in het atelier kunt u door Jochen uw wensen laten omzetten tot een schitterend sieraad. De mooiste ontwerpen komen voort uit deze samenwerking.

Denk hierbij ook aan wanneer u unieke en handgemaakte trouwringen wilt aanschaffen

Liggen er bij u ook oude sieraden van oma in een la te verstoffen? Dit is vaak een prima basis waar Jochen weer nieuwe sieraden van kan maken. Uiteraard is hergebruiken van de stenen ook een optie.

Herinnerings- of Rouwsieraden

In ons leven verliezen we helaas ook onze dierbaren. Hoe fijn is het dan om een herinnering aan uw dierbare bij u te kunnen dragen, zoals bijvoorbeeld de trouwring van uw partner samengevoegd met de uwe tot een mooie nieuwe ring. Ook het laten verwerken van as in as-hangers of as-sieraden bestaat tot de mogelijkheden. Deze sieraden zullen speciaal op uw wensen worden vervaardigd.