blog

de goudsmid
en zijn verhaal

17-11-2018

Sintintocht

Sinterklaas komt in het land vandaag. Menig kinderhart begint sneller te kloppen. Ikzelf heb al twee weken stuiterballetjes in mijn huis die de afgelopen week iedere avond het Sinterklaasjournaal zeer aandachtig hebben zitten kijken. En ja, die Goedheiligman komt vandaag ook in Dordrecht aan. Deze papa gaat met de kinders aan de hand de kou in te lopen en bij de kade kijken hoe de stoomboot met Sinterklaas aankomt. Weet u nog wanneer u met uw ouders bij de Sintintocht stond te wachten? Ik wel, en ik geef graag mijn kinderen éénzelfde herinnering.

 

Daarom ben ik tussen 11:45 en 12:30 niet in het atelier. Als vergoeding kunt u vandaag wel tot 16:30 bij mij terecht.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Laat een reactie achterBlog Jochen Thiele

Over de Blog

In deze blog wil ik u graag laten zien waar ik mij op dit moment mee bezighoud. Van interessante opdrachten tot speciale openingstijden en aanbiedingen.

Ook hoop ik u op deze manier een kijkje te geven in de 'keuken' van de goudsmid, met de diverse technieken  die worden gehanteerd voor het maken van uw ringen en sierraden.

Jochen Thiele